Modelul Corvette 2014, camuflat in Gran Turismo 5
30.11.2012
        
Distribuie acest articol!   

In momentul in care fanii isi vor porni sistemele PlayStation 3 (PS3), acestia vor avea sansa de a face parte din istoria modelului Corvette. Chevrolet si Sony Computer Entertainment America (SCEA) le asigura celor pasionati de jocuri video o experienta de conducere unica, oferindu-le posibilitatea de a descarca prototipul de testare Corvette C7 camuflat in celebrul joc de curse Gran Turismo 5 PS3.

Chevrolet si Polyphony Digital Inc., dezvoltatorii premiatei francize Gran Turismo, au colaborat pentru a pune la dispozitie o experienta de conducere autentica cu prototipul celei de-a saptea generatii a modelului Corvette.

In timpul proiectarii prototipului Corvette virtual, s-a acordat o atentie speciala celor mai mici detalii, de la cutele si pliurile camuflajului maleabil utilizat pentru a deghiza designul nou pana la caracteristici de conducere specifice care sunt in prezent adaptate si perfectionate, inainte de lansarea oficiala a autovehiculului in ianuarie.

Toate cele sase generatii anterioare ale modelului Corvette au fost puse la dispozitia jucatorilor de Gran Turismo inca de la aparitia jocului, acest model Chevrolet fiind in continuare unul dintre cele mai populare masini de curse. Prototipul de testare Corvette C7 camuflat poate fi descarcat imediat si fara costuri suplimentare din PlayStation Store de pe sistemul dumneavoastra PlayStation 3 si poate fi condus pe unele dintre cele mai cunoscute piste de curse din lume, inclusiv Daytona International Speedway si celebrul circuit Nurburgring – una dintre suprafetele de testare utilizate pentru evaluarea dinamicii de conducere a noului Corvette.

Seria Gran Turismo a vandut peste 67 de milioane de jocuri de la aparitia sa si ramane franciza exclusiva PlayStation cel mai bine vanduta. Chevrolet va lansa modelul Corvette 2014 in ziua de duminica, 13 ianuarie 2013.

Distribuie acest articol!