Nou record: 28 de fete intr-un MINI
22.11.2012
        
Distribuie acest articol!   

O echipa din East Sussex, formata din gimnaste, a doborat doua recorduri mondiale din Guinness World Records pentru numarul de oameni care au incaput in habitaclul unei versiuni clasice Mini si a unui model MINI din gama 2012.

In Potters Fields Park din Londra, 28 de tinere, care au demonstrat o mare flexibilitate, si-au facut loc intr-un MINI Hatch cu ocazia celei de-a opta reuniuni anuale Guinness World Records Day. Echipa a doborat vechiul record de 27 de persoane, detinut tot de ea si stabilit anul trecut, la Eastbourne.

Domnisoarele au utilizat la maximum orice spatiu disponibil in MINI, inclusiv bordul, spatiul pentru picioare, ba chiar au reusit sa plaseze patru persoane in portbagaj.

Dupa ce au sarbatorit primul record, tinerele au mers la studiourile ITV, pentru a incerca stabilirea celui de-al doilea record in direct la This Morning, unde au izbutit sa urce 23 de persoane in habitaclul unei versiuni clasice Mini, astfel ca si-au imbunatatit vechea performanta – 21 de fete.

In prezent, peste 400.000 de oameni din jurul lumii au luat parte la evenimentele de stabilire a recordurilor cu ocazia celei de-a opta editii Guinness World Records Day, care celebreaza ziua din 2004 cand Guinness World Records a devenit cea mai bine vanduta carte din lume pentru care se platesc drepturi de autor.

Distribuie acest articol!