Playboy a ales Masina Anului 2013
21.12.2012
        
Distribuie acest articol!   

Celebra revista Playboy s-a specializat, de la o vreme, si in desemnarea celor mai reusite automobile, dintre cele lansate de-a lungul ultimului an. O face cat se poate de elaborat, nominalizand cele mai atragatoare modele la diferite categorii si, binenteles, castigatoarea titlului de Masina Anului / Car of the Year. Cele mai importante criterii de departajare tin de tehnologie, viteza si ecologie.

Anul acesta, Car of the Year 2013 a fost ales noul Porsche 911, type 991. Printre cele mai spectaculoase modele premiate s-au mai numarat "cel mai fierbinte roadster" – Mercedes SL, "cel mai bun SUV" – Range Rover si "asul electric" – Honda Fit EV (Jazz in Europa).

Playboy a mai premiat Audi A4 Allroad pentru polivalenta si pur si simplu nu a putut decide castigatoarea sectiunii „muscle cars”, dintre Chevrolet Camaro ZL1 si Ford Mustang Shelby GT 500. In fine, „cea mai fierbinte exotica” a fost declarat supercarul britanic McLaren MP4-12C. Acesta din urma n-a putut face nimic, insa, in fata celei mai noi generatii (a saptea) Porsche 911, declarata Masina Anului 2013.

Distribuie acest articol!