Primele imagini cu inlocuitorul lui Ferrari Enzo
16.12.2012
        
Distribuie acest articol!   

Dupa nenumarate speculatii, fotografii spion si schite ipotetice, iata primele doua imagini oficiale care anunta viitorul supercar Ferrari. La zece ani de la aparitia spectaculosului Enzo, un supercar ce s-a inspirat direct din Formula 1, iata ca se apropie clipa cand acesta va fi inlocuit!

Cand a aparut, Enzo “a tinut loc” de F60, care la acea vreme trebuia sa fie succesorul celebrelor modele jubiliare F40 si F50. A trecut de atunci un deceniu, iar notiunea de “hipercar” a fost redefinita de produsele concurentei – McLaren, Pagani, Bugatti si asa mai departe. Pana si Ferrari 458 depaseste nivelul lui Enzo. Era, asadar, tipul pentru o noutate!

Viitorul supercar Ferrari are codul intern F150, in timp ce presa l-a botezat deja F70 (dupa F40, F50 si Enzo in loc de F60). Prototipul a fost suprins mascat, la teste, in timp ce structura din fibra de carbon a caroseriei a fost prezentata la Salonul de la Paris, din aceasta toamna.

Se stie ca motorizarea va fi V12 de 6,3 litri hibrid, de 800 CP. Ferrari incepe acum, iata, sa prezinte imagini, premiera fiind asteptata pentru Salonul de la Geneva, din martie 2013. Sau, de ce nu, poate chiar mai repede!

Distribuie acest articol!