Iata Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2012
31.01.2013
        
Distribuie acest articol!   
Internautii au votat, verdictul a fost dat, deci se cunoaste modelul care a castigat titlul Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2012! Ramasesera doar patru finaliste: BMW Seria 3 Touring, Mazda6, Mercedes Clasa A si Renault Clio. Iar castigator este, pentru al doilea an la rand, un automobil german! O performanta remarcabila, avand in vedere legatura stransa pe care acest sondaj o are cu Franta, rivala traditionala a Germaniei si in plan automobilistic.
 
Mercedes Clasa A a fost desemnata Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2012 prin votul exprimat de peste 100.000 de internauti, din 52 de tari. Reamintim, candidatele au fost inscrise de catre constructori, iar regulamentul prevede ca ele trebuie sa fi fost lansate in cursul anului 2012, iar pretul sa nu depaseasca 55.000 de euro.
 
 
Castigatoarea a fost anuntata la deschiderea Festival Automobile International, editia 2013 (a 28-a). Este vorba de o expozitie auto de top, gazduita de Domul Invalizilor din Paris si care reuneste automobile de exceptie si concepte. Revenind la concurs, mai trebuie spus ca pe langa tilul de Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2012, care este conferit in urma votului popular online, un juriu al organizatorilor confera alte cateva trofee – mai jos, cateva dintre acestea.
 
Marele Premiu pentru Cel Mai Frumos Supercar al Anului 2012:
Aston Martin Vanquish
 
Marele Premiu pentru Cel Mai Frumos Interior al Anului 2012:
Opel Adam
 
Marele Premiu pentru Cel Mai Frumos Concept al Anului 2012:
Peugeot Onyx
 
Marele Premiu Special al Juriului:
Concept Renault Alpine A110‐50
 
Palme d’Or:
Jacky Ickx

Distribuie acest articol!