Lotus Exige S si Pagani Huayra, premiate

14 ianuarie 2013, Sursa: comunicat de presa Forza RossaPentru prima data, doua masini au acumulat acelasi numar de puncte si au stat impreuna pe cea mai inalta treapta a podiumului in topul prestigioasei publicatii EVO, dedicata pasiunii pentru auto. Alaturarea Exige S langa o masina pretioasa ca Pagani Huayra nu poate decat sa intareasca ceea ce toti specialistii anticipau inca de la lansare: Lotus Exige S indeplineste toate asteptarile in materie de masina si de placerea condusului.

Lotus Exige nu a castigat doar pentru accesibilitatea ei. Exige S este cel mai performant supercar produs de Lotus la Hethel. Motorul amplasat central-spate furnizeaza 350 CP, o putere suficienta, raportata la greutatea de doar 1.167 kg. Agilitatea si, nu in ultimul rand, frumusetea sportivei britanice sunt accentuate de elementele aerodinamice ale caroseriei: spoilerul, difuzorul de aer agresiv sau aripa spate.

Exige S, modelul sport al producatorului auto britanic Lotus, poate fi comandat si in Romania, incepand de la 55.378 euro fara TVA.