VIDEO: Aston Martin, 100 de ani
18.01.2013
        
Distribuie acest articol!   

Creata in 1913, celebra marca auto britanica celebreaza acum un secol de existenta. Anul 2013 va fi, asadar, unul deosebit, presarat cu evenimente menite sa marcheze centenarul. De asemenea, vor fi produse serii speciale ale modelelor Aston Martin, denumite Century Edition.

Printre materialele difuzate cu ocazia centenarului se numara si primul film de mai jos, care ne reaminteste unele momente de referinta din istoria marcii, surprinse pe pistele de curse, in lumea cinema-ului sau legate de familia regala britanica. Printre altele, filmul evoca momentele de glorie de la Le Mans, imagini de la nunta printului William cu Kate, dar si cateva dintre cele mai reprezentative modele care au aparut in seria James Bond. Acestea din urma este, de ani buni, unul dintre cei mai cunoscuti ambasadori Aston Martin in intreaga lume.

In cel de-al doilea film de mai jos, Aston Martin va propune sa urmariti o prezentare la inaltime, atat la propriu, cat si la figurat. Un exemplar al noului coupe Vanquish, nava amiral a marcii, a fost urcat, cu ajutorul unui elicopter, tocmai pe helipadul celebrului hotel de 7 stele Burj Al Arab din Dubai. Festivitatea, inscrisa in seria evenimentelor care celebreaza centenarul marcii, s-a bucurat de prezenta seicilor din fruntea Emiratelor Arabe Unite, insotiti de presedintele Aston Martin, Ulrich Bez.

Distribuie acest articol!