Opel Adam Rocks, concept de crossover deschis
07.02.2013
        
Distribuie acest articol!   
Oferind 61.000 de variatii exterioare si aproape 82.000 de interior, precum si un sistem infotainment IntelliLink de ultima generatie, modelul lifestyle Opel Adam este un adevarat campion al individualizarii si cea mai conectata masina mica disponibila. Dar asta nu este suficient pentru Opel. La Salonul Auto de la Geneva, Opel va arata ca exploreaza modalitatile de a continua individualizare lui Adam si va dezvalui studiul unui mini-crossover urban denumit Adam Rocks. Cu caroseria sa monocorp cu 3 usi, 3,70 metri lungime, proportii musculare, design agresiv si posibilitatea de deschidere, Adam Rocks este, de asemenea, o propunere pentru inaugurarea unui nou segment de piata.
 
 
Demonstrand maniera in care programul unic de personalizare al Adam poate lua o noua directie, conceptul Rocks a fost creat pentru cei care cauta libertatea personala dincolo de cararile batute, dincolo de peisajul urban. Inspirat de atletii Parkour este mai inalt si mai lat, mai dur si mai compact in aparitie. Senzatia speciala de libertate personala este subliniata si mai mult de aspectul sau cabrio si acoperisul textil ce ofera o imagine libera a cerului. Panza acopera toata lungimea si latimea acoperisului, pana la stalpii C.
 
 
"Cu un design si mai indraznet decat al oricarui alt Adam, Rocks este o demonstratie impresionanta a cat de mult potential pentru individualizarea ofera noul nostru mic model lifestyle, inca de la lansarea sa pe piata. Acesta combina duritatea unui crossover cu condusul cool in aer liber", spune Malcolm Ward, sef de design la Opel/Vauxhall. Descriind rationamentul din spatele celui mai nou concept Opel, el explica: "Ca simbol al clientilor axati pe fashion, soferi activi care doresc sa iasa din multime, Adam Rocks este doar unul dintre raspunsurile posibile la intrebarea despre ce noi directii de dezvoltare pot fi deschise pentru aceasta masina absolut unica – si altele vor urma".

Distribuie acest articol!