Noua Skoda Octavia RS, la Goodwood 2013
25.03.2013
        
Distribuie acest articol!   

Skoda ne da intalnire in iulie, anul acesta, cand va prezenta cel mai puternic si mai rapid model din gama, noua generatie Octavia RS. Premiera va avea loc in cadrul editiei din acest an a Festivalului Vitezei de la Goodwood.

Totusi, surpriza nu este una absoluta, intrucat noutatea a fost devoalata accidental, in urma cu cateva luni. Dupa cum am mai relatat aici (vezi link-ul de mai jos), o eroare intervenita in configuratorul online al paginii de internet Skoda din Slovacia a stricat surpriza celor de la Skoda.

Ramane de vazut daca noua Octavia RS va avea parte de acelasi tratament ca “varul” sau mai mic, noul Volkswagen Polo R WRC, care a primit propulsorul 2.0 TSI de 220 CP si 350 Nm. De asemenea, este de asteptat ca si versiunea Combi, recent lansata la Salonul de la Geneva, sa primeasca si ea o declinare sportiva, RS.

Asadar, in gradinile de la Goodwood House, printre nenumaratele vedete ale vitezei pe patru roti, in perioada 11-14 iulie 2013 isi va face debutul oficial si noua generatie Skoda Octavia RS.

Distribuie acest articol!