Prime exceptionale, la Porsche
22.03.2013
        
Distribuie acest articol!   

Conducerea Porsche ii recompenseaza pe cei mai devotati salariati cu o prima ce poate ajunge pana la 8.111 euro de persoana (brut). De acasta prima se vor bucura anumiti angajati, in principal cei de la caroserie, motor, vopsitorie sau montaj general, in total 13.500 de oameni.

“Colegii nostri au demonstrat din nou un angajament total, in cursul anului trecut. Au lucrat din greu in folosul companiei, inclusiv sambata. Ei si familiile lor merita din plin aceasta prima”, a declarat directorul de productie, Uwe Huck. Valoarea primei va fi stabilita in functie de timpul individual de munca al fiecarui angajat, de-a lungul anului trecut.

Acordarea acestei recompense are doua motive. Pe de-o parte, Porsche sarbatoreste 50 de ani de la lasarea modelului 911, care din 1953 si pana in prezent s-a produs in 820.000 de exemplare. Pe de alta parte, livrarile Porsche au crescut in 2012 cu 20%, in timp ce profitul din exploatare a crescut cu 25%. Iar seria pozitiva nu se va opri aici, Porsche anuntand de curand angajarea a 1.000 de persoane, in perspectiva demararii productiei noului model Macan.

Distribuie acest articol!