SAB 2013: Toamna se numara... automobilele!
29.03.2013
        
Distribuie acest articol!   

Premium Expo, compania organizatoare a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, eveniment auto specializat, face o serie de precizari, prin intermediul unui comunicat de presa, pe care il publicam integral, mai jos.

Conform informatiilor aparute in presa din Romania, reiese ca APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile) a luat decizia de a nu organiza nici in acest an SIAB (Salonul International Auto Bucuresti). Premium Expo reconfirma si pe aceasta cale ca SAB & Accesorii se va desfasura in toamna acestui an, in perioada 10-20 octombrie, la Romaero Baneasa.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB & Accesorii) este evenimentul auto national cu cea mai solida si lunga traditie de desfasurare din Romania, ocazie cu care organizatorii reitereaza intreaga lor disponibilitate privind o colaborare in organizarea acestuia, impreuna cu jucatorii importanti din piata auto romaneasca, respectiv constructori, importatori sau dealeri.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este o expozitie auto cu traditie aflata la cea de a XI-a editie, fiind primul eveniment auto cu caracter specializat organizat in Romania. Primele patru editii ale Salonului Auto Bucuresti si Accesorii au fost organizate intre anii 1993-1996. Succesul acestor editii, din punct de vedere al marcilor prezente, cat si al afluxului de vizitatori (120.000 de vizitatori in anul 1996), au facut ca SAB & Accesorii sa fie introdus prin eforturile sustinute ale APIA in calendarul international al OICA, singurul for international ce poate da un asemenea gir. Anul 2011 a insemnat revenirea SAB & Accesorii in editie nationala, anul acesta evenimentul aflandu-se la a XI-a editie si cea de a III-a consecutiva.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura manifestare dedicata industriei auto din Romania ce se va desfasura pe o perioada de 10 zile, perioada traditionala a unui salon auto national de anvergura. De asemenea, SAB & Accesorii 2013 va beneficia in data de 10 octombrie de o zi intreaga dedicata presei, ceea ce va aduce un plus de promovare pe toate canalele media. In plus, Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este anual deschis in prezenta unor personalitati relevante pentru industria auto din Romania.

Scopul principal al SAB & Accesorii este acela de a contribui la relansarea industriei auto din Romania si de a prezenta vizitatorilor, atat public specialist, cat si public larg, cele mai recente modele auto produse sau importate in Romania in premiera nationala. In anul 2012, an marcat de criza in industria auto din Romania vizitatorii au putut descoperi la SAB & Accesorii peste 180 de modele auto, 70 de autoutilitare si 20 de premiere nationale dintre care amintim: Honda Noul C-RV, Hyundai Noul Santa Fe, Noul Ford B Max, Ford Transit Custom, Mercedes Clasa A, Mitsubishi Outlander, Noul Opel Combo, Opel Astra Sedan, Chevrolet Malibu, Chevrolet Cruze Station Wagon, Noul Volvo V40, Citroen C-Elysee, Peugeot 508 RXH, Peugeot 4008, Peugeot 301, Peugeot 208 cu noile motorizari de 1.0 si 1.2 litri, Noul SEAT Ibiza, Skoda Citygo, Kia Mohave, Suzuki Swift Bi-Tone. De asemenea, la eveniment au fost prezente autoturisme din colectia personala a domnului Ion Tiriac.

Ca si la editia din 2012 organizatorii isi propun ca prin intermediul premierelor nationale, tehnologiilor de ultima generatie si intalnirilor de business sa atragem un public de peste 80.000 de vizitatori dedicati fenomenului auto.

Pentru informatii suplimentare, cei interesati pot contacta Premium Expo la telefon/fax 021-230.38.18 sau 021-231.41.56, e-mail: office@sab.ro, coordonatori proiect Sorin Radacineanu (0724-204.000), Albert Kiss (0722-579.877), Oana Iliescu (0730-160.829) sau pot accesa www.sab.ro

Distribuie acest articol!