Salonul Auto Moto Bucuresti 2013
02.04.2013
        
Distribuie acest articol!   

Salonul Auto Moto Bucuresti 2013, organizat in Piata Constitutiei, se deschide oficial miercuri, 3 aprilie, ora 12.00. Reprezentantii celor 20 marci auto (Abarth, Alfa Romeo, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Range Rover, Suzuki, Volvo) si 7 marci de motociclete si scutere (Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Huqsvarna, Kawasaki, Triumph) vor intra in competitie pentru atragerea clientilor, prin oferte pregatite special pentru vizitatorii Salonului Auto Moto Bucuresti.

Premiere, noutati si oferte surpriza vor fi prezente in toate standurile expozitiei, atat in zonele de expunere a dealerilor auto si moto, cat si in zonele de servicii, tuning si accesorii. Astfel, printre vedetele prezentate de partenerii Opel, in premiera la Salonul Auto Moto, se numara Opel Mokka, SUV-ul subcompact al marcii si singurul al unui producator german in acest segment, ca si Opel ADAM, singurul model mini lifestyle proiectat, dezvoltat si construit in Germania.

Citroen aduce o premiera nationala prin modelul DS3 Cabrio,  in timp ce modelele Chevrolet Camaro Cabrio si Mazda 6 sunt prezentate  in premiera la SAM.

Acestea sunt doar cateva dintre surprizele pe care vizitatorii le pot afla in standurile expozantilor. Si nu numai atat, organizatorii Salonului Auto Moto Bucuresti au pregatit, in mod special pentru aceasta editie, multe concursuri cu premii, spectacole live care vor aduce pe scena peste 50 de artisti romani, precum si sesiuni foto sau autografe cu invitati speciali din lumea automobilismului si showbiz. Astfel, in noaptea de vineri spre sambata, pe Bulevardul Libertatii, isi vor ocupa locurile rezervate masinile deosebite din toata tara, din categoriile sport, luxury, oldtimer, tunate, etc, pentru a participa la concurs pentru titlul de “Best Car of show”, desemnat pe baza votului vizitatorilor Salonului Auto Moto Bucuresti. In mod similar, posesorii de motociclete deosebite vor intra in concurs cu motoarele lor, pentru titlul suprem “Best Moto of show”, in baza votului vizitatorilor. Si frumoasele hostese vor concura pentru a intra in gratiile vizitatorilor si a castiga dreptul de a urca pe podium pentru titlul de “Miss hostess Salonul Auto Moto”.

Noaptea alba a comunitatilor auto si moto, sambata spre duminica, cu foc de tabara si muzica folk,  fara amplificatoare audio, va reuni pe toti pasionatii de masini si motoare, atat vizitatori cat si expozanti. Iar in zilele de sambata si duminica, pe Bulevardul Libertatii vor avea loc demonstratii de cascadorie moto.

Printre invitatii speciali de la Salonul Auto Moto se vor numara si campionii nationali de raliuri Bogdan Marisca, Sebastian Itu si Daniel Ungur. Pilotii Napoca Rally Academy vor oferi autografe fanilor si se vor intrece cu acestia pe simulatorul de Formula 1.

De asemenea, in zilele de 6 si 7 aprilie pe bulevardul din fata Palatului Parlamentului se va organiza un circuit de karting, cu intrarea gratuita pentru vizitatorii Salonului Auto Moto Bucuresti. Bulevardul Unirii va deveni o parcare pentru masinile vizitatorilor.

Distribuie acest articol!