Renault confirma noile generatii Laguna, Espace si Scenic
28.05.2013
        
Distribuie acest articol!   

Desi confruntat cu scaderi drastice ale vanzarilor, constructorul francez Renault a anuntat o investitie de 420 milioane de euro in fabrica de la Douai. Astfel, unitatea productiva va fi capabila sa asambleze simultan cinci modele diferite. Trei dintre acestea isi vor face aparitia anul viitor: noile generatii Laguna, Espace si Scenic.

Sunt prevazute o serie de facilitati si tehnologii avansate, precum si modernizarea utilajelor existente. Va exista o linie de asamblare unica, ce va corespunde standardului cunoscut in industria auto sub denumirea de flux unic (single-flow).

In timp ce Scenic a inregistrat un oarecare succes in ultimii ani, Laguna (foto) si Espace au avut dificultati mai mari pe piata. Iata de ce va fi foarte interesant de vazut cum vor fi modelele care le vor inlocui. La fel, multi se intreaba care vor fi celelalte modele produse aici. Pentru ca desi se stie ca fabrica poate produce cinci modele in acelasi timp, cei de la Renault au nominalizat deocamdata doar trei dintre ele.

Distribuie acest articol!