Trei emisiuni speciale, pe History
31.05.2013
        
Distribuie acest articol!   
History, canalul numarul 1 pe nisa de documentare din Romania, difuzeaza trei seriale destinate in special pasionatilor de masini – “Colectia de la Count’s Kustoms”, “Magicienii rablelor” si “Razboiul transportatorilor”. Emisiunile aduc in centrul atentiei vehicule de toate dimensiunile, cu proveniente si varste surprinzatoare, ce trec prin procese de restaurare sau a caror rezistenta e pusa la incercare.
 
In “Colectia de la Count’s Kustoms”, Danny “The Count” Koker, o legenda a Las Vegasului, cumpara, restaureaza si personalizeaza masini si motociclete clasice, iar apoi le gaseste un nou stapan. De la un Thunderbird de epoca si clasicele Corvette la motociclete Harley personalizate, cand Danny vede un vehicul pe care-l vrea, va face totul pentru a-l obtine. Fiecare episod din „Colectia de la Count’s Kustoms” este plin de povesti inedite despre vehicule istorice si transformari spectaculoase.
 
Primul sezon al serialului „Colectia de la Count’s Kustoms” se difuzeaza pe History in fiecare joi, de la 21,00. Luna iunie va aduce premiera celei de-a doua serii, cu noi episoade incitante.
 
“Magicienii rablelor” este un serial plin de cascadorii spectaculoase si multa actiune. Echipa “Visatorilor”, condusa de campionul Steve Anscombe, transforma rablele abandonate in masini de curse tunate. Astfel, dupa ce batranelor automobile li s-a dat a doua viata, acestea se indreapta catre linia de start si tureaza motoarele la maximum pentru a iesi victorioase in cursa. Serialul “Magicienii rablelor” este, in prezent, la primul sezon in Romania.
 
In schimb, „Razboiul transportatorilor” a ajuns la a doua serie si adauga noi personaje echipelor consacrate. “Razboiul transportatorilor” urmareste cativa antreprenori independenti care au descoperit ca pot face avere transportand articole de care carausii traditionali se feresc. Fiecare episod patrunde in competitiva lume a acestor transportatori, care se lupta pentru sansa de a prelua cele mai problematice incarcaturi. Fie ca sunt incepatori sau experimentati, niciun transport nu e prea mare pentru acesti profesionisti. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy si pisica lui, Muffy, se intorc, alaturi de noii protagonisti Chris si Robbie. Chris e printre cei mai activi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul sau, alimentat cu ulei alimentar printr-un sistem inventat chiar de el.

Distribuie acest articol!