Un Audi din trei vandute in 2020 va fi un SUV
12.05.2013
        
Distribuie acest articol!   

Peste tot in lume, segmentul SUV – crossover se afla in plin avant, astfel ca declaratia presedintelui Audi AG, Rupert Stadler, cum ca, pana in 2020, unul din trei automobile Audi vandute va fi un SUV, nu trebuie sa surpinda.

Producatorul german a investit 1,3 miliarde de dolari intr-o noua capacitate productiva in Mexic, pentru a face fata cererii in crestere de SUV-uri. La noua fabrica se va asambla doar modelul Q5, intr-o cadenta anuala de 150.000 de unitati, care ar trebui sa acopere cererea de pe majoritatea pietelor din lume, in frunte cu Statele Unite.

Noua fabrica Audi din Mexic va juca un rol determinant in cresterea productiei de SUV-uri despre care vorbea Rupert Stadler. Peste 3 ani, Audi intentioneaza sa dubleze capacitatea de productie de aici, ceea ce va permite introducerea in productie a inca unui model, ca de pilda viitorul Q6.

Din 2018, Audi spera sa vanda 200.000 de unitati doar in Statele Unite. Pentru a atinge acest obiectiv, uzina de la Puebla, din Mexic, va avea un rol esential. Bineinteles, cheia succesului va consta in calitatea si capacitatea de asamblare a acestei uzine.

Distribuie acest articol!