Cariera de succes pentru gama Citroen DS
07.06.2013
        
Distribuie acest articol!   
Linia DS a fost lansata cu un an in urma, in China, cea mai mare piata auto din lume. Pozitionandu-se ca un brand distinctiv pentru clientii chinezi, aceasta a atras atentia presei in cadrul Salonului Auto de la Shanghai cu concept car-ul Wild Rubis. Veritabila chintesenta a tehnologiei, cu un stil rafinat si puternic, Wild Rubis a primit premiul Best Revealing Car Award, oferit de revista chinezeasca BitAuto si premiul Best Concept Car oferit de revista Netease. DS World, primul showroom DS din lume, localizat in Shanghai, a castigat de asemenea premiul Best Service Agency.
 
Revenind in “Old World”, Citroen DS3 a castigat premiul Best Supermini 2013 in Marea Britanie, in urma sondajului de satisfactie JD Power in randul detinatorilor de vehicule din aceasta tara, desfasurat in luna mai, pentru revista What Car?. Ocupand locul 4 dintr-un total de 116 modele, Citroen DS3 a obtinut 5 stele pentru performanta, servicii si costuri de intretinere.
 
 
Linia DS a repurtat un real succes pe parcusul celor trei ani de la lansare. Gama si-a dovedit succesul comercial, inregistrand un numar de 350.000 unitati vandute si bucurandu-se in acelasi timp de aprecierile criticilor. Atat in China cat si in Europa, linia DS si concept car-urile impresioneaza cu siguranta pe oricine. Printre cele mai recente distinctii se numara premiul Best Revealing Car Award, obtinut de Wild Rubis in China, premiul Best Supermini 2013, castigat de Citroen DS3 in Marea Britanie, si All-terrain Hybrid Car of the Year 2013,  pentru Citroen DS5 (foto) in Germania. In Germania, Citroen DS5 a fost votat All-terrain Hybrid Car of the Year 2013 la inceputul lunii aprilie, de catre 100.000 cititori ai revistei Auto Bild Allroad, cea mai cunoscuta revista de automobile 4×4 din Europa.
 
Incepand cu 1 februarie 2013, Trust Motors, importator Peugeot, a preluat official activitatile de import si distributie in Romania ale produselor marca Citroen (autovehicule, piese de schimb si accesorii, servicii de intretinere si reparatii). Gama DS este comercializata si in Romania prin reteaua autorizata Citroen, la preturi incepand de la 11.109 euro pentru DS3, de la 15.901 euro pentru DS4 si de la 22.008 euro pentru DS5. Preturile sunt fara TVA si cuprind oferta promotionala in vigoare.

Distribuie acest articol!