Incepe Transport-AR 2013!
04.06.2013
        
Distribuie acest articol!   

Expo Arad International desfasoara timp de 3 zile, targul TRANSPORT-AR, singurul eveniment dedicat transporturilor profesionale din Romania. A XX-a editie a targului va reuni pe suprafata interioara si exterioara a complexului expozitional companii cu traditie in sfera transporturilor din Romania, care vor expune in perioada 7-9 iunie 2013, o gama variata de produse si servicii profesionale: piese de schimb, diagnoza si reparatii auto; dealeri auto; autobuze, autocare si sasiuri; mini rulote pentru masini mici; camioane, sistem hidraulic de basculare, cilindri hidraulici de basculare, pompe hidraulice, rezervoare combustibil; companii de transport persoane; tahografe si limitatoare de viteza; anvelope, lubrifianti, acumulatori, accesorii si cosmetice auto, servicii specifice; solutii de software; -componente pentru remorci si tractari auto; echipamente auto; presa specializata.

In paralel cu targul va avea loc Salonul Auto Arad, in cadrul caruia vor fi prezentate marci de renume, precum Mercedes-Benz, Ford, Hyundai, Land Rover, Range Rover, masini modificate si de raliu. Expo Arad aduce la targul Transport-AR cele mai frumoase camioane din Romania, care poate fi admirate pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului.

Ziua de duminica, 9 iunie, pentru al patrulea an consecutiv, este dedicata spectacolului. In cadrul evenimentului Expo Tuning Show Arad 2013, se vor dezlantui caii putere ai masinilor de raliu, decibelii boxelor si motoarele inconfundabile ale masinilor de drift. Profesionisti si amatori in tuning interior si exterior, car audio, rally sprint si drift se vor intrece in competitia organizata in colaborare cu Dragster Team, VSS Racing Club si KID tuning. Campionatul national de car audio (CNCA), Campionatul regional de Rally-Sprint si concurs de indemanare auto, Concursul de tuning interior si exterior, Show & Shine isi asteapta vizitatorii la Expo Arad, duminica, incepand cu ora 9. Cei care doresc sa participe la concursurile organizate, sunt rugați sa sune pana in data de 8 iunie la numerele de telefon: 0722-205.202 pentru Show & Shine (Vio), 0724-316.943 (Sorin) pentru Rally Sprint si 0724-309.799 (Norbi Dragster) pentru campionatul national de car audio.

Distribuie acest articol!