Doua noi modele de GPS Mio, cu TMC
13.07.2013
        
Distribuie acest articol!   

Mio, liderul pietei de dispozitive GPS din Romania, lanseaza pe piata locala doua produse prevazute cu serviciul TMC, sistem care colecteaza, interpreteaza si livreaza date din trafic in timp real, la nivel national. Serviciul este gratuit pe viata si vine instalat pe modelele Mio Spirit 495 Eu LMU TMC si Mio Spirit 695 Eu LMU TMC din noua gama de dispozitive de navigatie prin GPS Mio Spirit 2012.

TMC este un sistem care ofera informatii cu privire la problemele de trafic de pe principalele autostrazi (accidente, ambuteaje sau lucrari rutiere) si pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea recalcularii rutei. Atunci cand datele sunt integrate direct intr-un sistem de navigatie, informatiile despre trafic pot fi utilizate in calcularea traseului. Astfel, dispozitivul GPS prezinta rute alternative pentru a evita incidentele din trafic. Serviciul TMC este codat digital folosind sistemul FM-RDS prin unde radio conventionale.

Noile dispozitive de navigatie prin GPS Mio Spirit 2012 cu serviciul TMC integrat sunt disponibile pe piata din Romania la urmatoarele preturi: Mio Spirit 495 Eu LMU TMC (4,3 inch) la 779 lei si Mio Spirit 695 Eu LMU TMC (5,0 inch) la 879 lei.

Distribuie acest articol!