Noutatile Renault si Dacia la Frankfurt 2013
25.07.2013
        
Distribuie acest articol!   

Pe masura ce evenimentul toamnei in industria auto, Salonul de la Frankfurt, se apropie, constructorii incep sa dezvaluie cate ceva dintre noutatie cu care se vor prezenta la IAA 2013. Printre cele mai asteptate surprize se numara si un concept cu care Renault va veni in Germania. Deocamdata nu se stie prea multe despre acesta, constructorul francez fiind laconic in declaratii, multumindu-se sa spuna ca „reprezinta viziunea premium a lui Renault”.  Presa auto din Hexagon speculeaza afirmand ca ar putea fi vorba despre un crossover de dimensiuni mari, care ar urma sa inlocuiasca in gama versatilul Espace.

In alta ordine de idei, Renault a anuntat oficial ca Dacia va prezenta la Frankfurt „nou Duster”, de fapt versiunea revizuita a SUV-ului low cost de mare succes. Foarte probabil ca varianta facelift va fi realizata in noul stil, adoptand noua identitate de marca, existenta deja pe Logan si Sandero.

In fine, o buna parte din standul Renault de la Frankfurt va fi dedicata vehiculelor cu emisii sero (Zero Emission – Z.E.), in primul rand noului Renault Zoe, lansat deja pe anumite piete. In fine, Renault va veni la IAA 2013 si cu o serie de noutati din motorsport, inclusiv cu noul motor pentru Formula 1, Energy F1 2014.

Distribuie acest articol!