Noutati de la SAB si Accesorii 2013
30.08.2013
        
Distribuie acest articol!   

In aceasta toamna, in perioada 10-20 octombrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013. Evenimentul implineste anul acesta 20 de ani de la prima editie si va avea loc in traditionala locatie, Romaero Baneasa. Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura manifestare dedicata industriei auto din Romania ce se desfasoara pe o perioada de 10 zile, perioada traditionala a unui salon auto anual de anvergura.

SAB & Accesorii 2013 va beneficia in data de 10 octombrie de o zi intreaga dedicata presei, ceea ce va aduce un plus de promovare pe toate canalele media. De asemenea, pe parcursul celor 10 zile vor avea loc o serie de evenimente conexe la care vor participa piloti consacrati din campionate de drift, automobilism, motociclism iar show-urile aviatice vor tine adrenalina la cote maxime pentru vizitatorii SAB & Accesorii.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura expozitie auto cu traditie, fiind primul eveniment auto cu caracter specializat din Romania si organizat sub patronajul Ministerului Economiei, Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor, precum si cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti.

Prin prezenta celor patru Ministere si a Primariei Municipiului Bucuresti alaturi de organizatori, acestia doresc sa ofere un semnal pozitiv domeniului auto din Romania. De asemenea, organizatorii isi manifesta speranta ca datorita continuitatii si traditiei sale, SAB & Accesorii va reprezenta si anul acesta un real suport pentru industria auto precum si pentru subramurile acesteia.
   
Ca si la editia de anul trecut, prin intermediul premierelor nationale, tehnologiilor de ultima generatie si intalnirilor de business, se doreste atragerea unui public de peste 80.000 de vizitatori dedicati fenomenului auto, pe durata celor 10 zile de eveniment.

Distribuie acest articol!