BMW Seria 1, in versiune sedan
29.09.2013
        
Distribuie acest articol!   

Pentru a cuceri clienti noi, viitoarea generatie BMW Seria 1 urmeaza sa aiba o versiune noua, sedan. Alaturi de aceasta, noua Serie 1 va avea si alte noutati, printre care si propulsia pe puntea fata (optional 4×4) – o adevarata revolutie la BMW, care va viza mai multe modele, inclusiv micul SUV X1.

Seria 1 in versiune cu portbagaj este asteptata in 2017 si ar putea preceda versiunea hatchback. Pe de alta parte, la fel ca in cazul altor modele mai mari din gama, versiunile coupe si cabrio se vor numi Seria 2 (vezi cazul Seria 3 – Seria 4).

Noul sedan BMW Seria 1 va rivaliza cu modelele similare ale concurentei, Audi A3 si Mercedes CLA. Toate aceste informatii au fost publicate de Automotive News Europe, care citeaza o sursa anonima din interiorul BMW. Pentru moment, numele de cod al noului model este NES (New Entry-level Sedan), ceea ce indica faptul ca va fi cel mai accesibil sedan de la bavarezi.

"NES face parte integranta din planurile noastre de crestere. Va fi un pilon important la viitoarei game Seria 1, in special in SUA si China, unde vanzarile de mici sedanuri premium au explodat", a declarat sursa.

Distribuie acest articol!