Titlul ERC Production Cup, in Romania!
30.09.2013
        
Distribuie acest articol!   

Punctele adunate de echipajele Marco Tempestini – Lucio Baggio si Simone Tempestini – Dorin Pulpea au fost suficiente pentru ca Napoca Rally Academy (NRA) sa devina prima echipa castigatoare a titlului european in ERC Production Cup. Cu doua etape inainte de final, NRA  a ajuns la 256 de puncte si nu mai poate fi ajunsa de echipa Renault Sport.

Napoca Rally Academy si-a atins obiectivul cu care a plecat in Croatia pentru etapa a zecea din Campionatul European de Raliuri. Dupa cele 14 probe speciale, echipajele NRA au adunat suficiente puncte in clasamentul pe echipe din ERC Production Cup pentru a-si trece in cont primul titlu la aceasta clasa din Campionatul European de Raliuri.

Dupa abandonul echipajului Bogdan Marisca – Sebastian Itu de sambata, Marco Tempestini si Simone Tempestini nu si-au mai asumat niciun risc, singurul obiectiv fiind acela de a aduna punctele necesare in lupta directa cu cei de la Renault Sport. „Dupa ce am vazut ca Bogdan s-a oprit am mers la siguranta. In final acest lucru a dat rezultate”, a spus Marco Tempestini.

Si astfel, cu locurile 8, respectiv 9 in ERC Production Cup, Marco Tempestini si Simone Tempestini au adunat punctele necesare pentru ca Napoca Rally Academy sa castige primul titlu la echipe din Campionatul European de Raliuri (Production Cup). „Suntem mandri ca am reusit sa castigam acest titlu pentru Romania. A fost un efort urias sa participam anul acesta in Campionatul European de Raliuri, dar ne-am atins obiectivul si acest lucru este cel mai important acum. Desigur, am avut un avantaj pentru ca cei de la Renault nu pot concura pe macadam, dar sa nu uitam ca, spre deosebire de noi, ei sunt o echipa profesionista, cu piloti profesionisti. Pentru echipa Napoca Rally Academy este o mare onoare ca a castigat primul titlu din acest campionat pentru Romania si as vrea sa le multumesc tuturor celor care au contribuit la castigarea acestui titlu”, a spus Marco Tempestini.

Distribuie acest articol!