22 de premiere mondiale, la Los Angeles
16.10.2013
        
Distribuie acest articol!   

Editia din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles isi va deschide portile pe 22 noiembrie si va avea o amploare ceva mai mare decat la cele precedente. Asta datorita celor 22 de premiere mondiale anuntate pentru acest eveniment, un numar aflat in crestere. Performanta este cu atat mai mare pentru salonul din LA, cu cat in aceeasi perioada se disputa alte doua evenimente similare – in Japonia, la Tokyo, si in China, la Guangzhou.

Evenimentul de la Los Angeles vine la scurt timp dupa celebrul IAA de la Frankfurt si are o concurenta puternica in SUA, unde cel putin doua alte saloane sunt de mare anvergura – Detroit si New York. Astfel, Salonul de la Los Angeles este un concurent tot mai puternic pentru cel de la Detroit, care se organizeaza in ianuarie, dar care are tot mai mult de suferit de pe urma situatiei falimentare a orasului gazda.

Marcile care au ales Los Angeles pentru a-si dezvalui premierele mondiale sunt BMW, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes, MINI, Porsche, Nissan, Subaru si Toyota. Iar marcile europene anunta o prezenta in forta! Mercedes, de pilda, vine cu nu mai putin de patru noutati, plus premierele americane pentru GLA si S63 AMG. La Porsche, noul SUV Macan, fratele mai mic al lui Cayenne, va fi dezvaluit im premiera mondiala, insotit de noul 911 Turbo Cabriolet. Alte noutati anuntate sunt  BMW Seria 4 cabrio, Subaru WRX, Nissan Juke Nismo RS si nu in ultimul rand, noul MINI 3.

Distribuie acest articol!