Comma extinde gama Xstream
25.10.2013
           
Distribuie acest articol!   

Comma Oil, liderul britanic-brazilian in uleiuri auto si substante chimice pentru intretinerea autovehiculelor si a vehiculelor comerciale, urmeaza sa extinda renumita gama Xstream de produse antigel si lichide de racire. Gama de antigeluri si lichide de racire Xstream, cu BASF Glysantin, a primit deja nenumarate aprobari de la producatori pentru piata postvanzare, in timp ce Xstream G40 este singurul antigel/lichid de racire aprobat de producator pentru toate modelele VAG produse dupa anul 2005.

Din luna iulie, Xstream G40 si Xstream G48 in ambalajele de 5 litri sunt disponibile in formule gata preparate, cu un raport de dilutie optim, facilitand utilizarea lor in service-uri auto. In plus, toate cele trei produse concentrate Xstream – G30, G40 si G48 sunt disponibile acum si in ambalaje de 2 litri, ceea ce le ofera atelierelor auto puncte de pret convenabile, in special pentru cerintele de completare.

Purtatorul de cuvant al Comma, Mike Bewsey, a reiterat angajamentul Comma de a ajuta tehnicienii in munca lor de zi cu zi, afirmand: „Aceasta gama de produse Xstream ofera o protectie avansata impotriva coroziunii, supraincalzirii si inghetului. Formulele gata preparate ofera un raport optim de dilutie, in timp ce noile dimensiuni ale ambalajelor sunt ideale pentru completari, ceea ii ajuta pe tehnicieni in cadrul operatiilor zilnice de service”.

Datele de aplicatii Comma faciliteaza procesul de identificare a lichidului de racire potrivit pentru fiecare tip si model de motor. Sunt disponibile prin intermediul sistemului online de cautare produse, la www.CommaOil.com.

Distribuie acest articol!