Maria de Villota, gasita moarta intr-un hotel
11.10.2013
        
Distribuie acest articol!   

Una dintre putinele femei pilot din motorsportul de inalta performanta, Maria de Villota, a fost gasita moarta, astazi, intr-o camera de hotel din Sevilla. Echipa medicala chemata la fata locului nu a putut sa o resusciteze, iar cauza mortii este, deocamdata, necunoscuta. Maria de Villota se afla la Sevilla pentru a sustine o prelegere in cadrul unei conferinte.

In varsta de 33 de ani, Maria de Villota era fiica fostului pilot de Formula 1 Emilio de Villota. In vara anului 2012, ea a trecut printr-un accident grav, in timpul testelor efectuate cu echipa de Formula 1 Marussia. Suferind multiple fracturi la cap, a fost salvata in mod miraculos, dupa numeroase ore petrecute pe masa de operatie. Din pacate, chirurgii care i-au reconstruit fata nu i-au mai putut salva si ochiul drept.

Maria de Villota a impresionat prin atitudine si prin modul in care s-a recuperat, devenind pentru multi un exemplu de vointa. Din pacate, nu a mai apucat sa-si reia cariera de pilot, moment ce fusese programat pentru inceputul anului viitor…

Distribuie acest articol!