Mio MiVue 388, camera cu GPS si alerte radar
07.10.2013
        
Distribuie acest articol!   

Mio, liderul pietei de sisteme de navigatie auto din Romania, lanseaza pe piata locala MiVue 388, camera video echipata cu receptor GPS si o noua caracteristica – alerte radar. Dispozitivul dispune si de un suport de montare rotativ, care permite indreptarea aparatului in orice directie. Produsul are incorporat un receptor GPS care permite urmarirea traseelor – acesta inregistreaza secvente video, directia, viteza, precum si coordonatele geografice, pe care le sincronizeaza cu Google Maps.

Noul model din gama MiVue vine echipat cu o baza de alerte radar ce beneficiaza de actualizare gratuita pe viata. Suportul de montare rotativ al produsului ajuta la reglarea camerei la unghiul dorit, precum si la colectarea dovezilor video intr-un timp scurt, astfel incat sa inregistrati orice miscare din jurul automobilului.

Camera cu unghi larg de 120 de grade fara punct mort va inregistra clipurile video la rezolutia Full HD de 1080 pixeli. Fisierele comprimate cu tehnologia H.264 ofera o calitate excelenta a imaginii si o dimensiune redusa. Datorita sensibilitatii crescute, MiVue asigura clipuri video de o claritate superba, chiar si in conditii de iluminare redusa. Un obiectiv din sticla cu 6 straturi garanteaza imagini clare si pline de viata, indiferent de momentul zilei.

Senzorul G-shock functioneaza atunci cand este pornit modul de inregistrare. Senzorul G integrat, cu 3 axe inregistreaza directiile de conducere pe o diagrama cu unde. Aceasta va arata punctul de provenienta al impactului si modul in care acesta a avut loc. Datorita senzorului de miscare, MiVue 388 va porni si va inregistra automat in momentul detectarii miscarii. Chiar si atunci cand nu sunteti in masina.

Interfata intuitiva, MiVue Manager permite parcurgerea clipurile video inregistrate dispunand de control asupra vitezei. Inregistreaza directiile de conducere cu ajutorul senzorului G cu 3 axe pentru analiza post-accident. Astfel, clipurile video inregistrate pot fi usor imbinate si distribuite pe site-uri de socializare, precum YouTube si Facebook.

Camera auto Mio MiVue este disponibila in Romania la pretul de 1.149 lei.

Distribuie acest articol!