Un rival Mercedes pentru BMW X6
11.10.2013
        
Distribuie acest articol!   

De cateva luni bune, in presa auto internationala se speculeaza pe tema posibilei aparitii a unui rival Mercedes pentru BMW X6. Iar daca e sa le dam crezare celor de la Car & Driver, viitorul SUV coupe Mercedes ar trebui sa ajunga la dealeri in doar cateva luni! Cert este ca, intre timp, informatia referitoarea la existenta acestui proiect a fost confirmata de catre surse din interiorul companiei germane.

Car & Driver publica imaginea alaturata, care incearca sa ghiceasca formele viitorului model ce ar urma sa se numeasca Mercedes MLC. Obiectivul este, asadar, de a lansa pe piata un crossover cu alura sportiva, derivat dintr-un SUV clasic, asa cum a aparut X6, pe platforma lui X5.

Asadar, pastrand reteta inventata de BMW, pentru a da nastere viitorului MLC, ar trebui modificat profilul modelului ML. Modificarile nu sunt prea costisitoare, avand in vedere ca platforma tehnica si motorizarile ar fi aceleasi. In fine, pretul de start avansat de Car & Driver este de 60.000 de dolari, aparitia pe piata urmand sa aiba loc in cursul anului 2014.

Foto: Car & Driver

Distribuie acest articol!