Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2013 - finalistele
25.11.2013
        
Distribuie acest articol!   

A devenit o traditie ca, la sfarsit de an, sa demareze campania de alegere a Celei Mai Frumoase Masini a Anului. Si in acest an avem 8 finaliste, dintre care se va alege castigatoarea, prin vot si dupa un scenariu eliminatoriu.

Obiectivul concursului nu este neaparat de a defini frumusetea in domeniul auto, ci de a descoperi in ce maniera este perceputa estetica auto, de catre cat mai multi oameni. In acest sens, organizatorii desfasoara si o ampla campanie pentru votarea online, care anul trecut a atras circa 100.000 de persoane, din peste 50 de tari. Reamintim, anul trecut castigatoarea a fost Mercedes Clasa A.

Anul acesta sunt inscrise 8 modele. Pentru a participa la acest concurs, fiecare automobil trebuie sa fi fost lansat pe piata in cursul anului curent si sa nu depaseasca pretul de 55.000 de euro.

Ca de obicei, castigatoarea va fi expusa, alaturi de alte modele de exceptie, prototipuri sau de serie, la Festivalul Automobilului de la Paris. Evenimentul se desfasoara la inceput de an, intr-un pavilion special construit cu aceasta ocazie, in vecinatatea Domului Invalizilor din capitala Frantei.

Pana la aflarea castigatoarei, iata cele 8 candidate la titlul de Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2013.
 


Alfa Romeo 4C


BMW Seria 4


Jeep Grand Cherokee


Lexus IS 300h


Mazda 3


Mercedes CLA


Peugeot 308


Renault Captur

Distribuie acest articol!