DS World Paris, sufletul liniei DS
04.12.2013
        
Distribuie acest articol!   

Citroen a deschis publicului larg, pe 27 noiembrie 2013, noul sau showroom dedicat exclusive universului DS: DS World Paris. Localizat chiar in mijlocul renumitului Triunghi de Aur al Parisului (la doi pasi de Champs Elysees, George V si strada Montaigne), DS World Paris este in acelasi timp un spatiu comercial, de prezentare, incarcat de istorie – focusat pe modelele gamei DS – dar si un spatiu plin de emotie si experienta dedicat artistilor.

Linia DS dezvoltata de Citroen este inspirata din rafinamentul frantuzesc de inalta clasa. Caracterul gamei DS isi gaseste intreaga expresie in showroom-ul emblematic din capitala pariziana, inchinat legendarului DS: DS World Paris. Cladirea in stil Art Deco ascunde trei etaje in care puteti experimenta modelele, talentul si istoria remarcabila a gamei DS. DS World Paris transpune vizitatorii in universal DS, deosebit de atractiv, gratie evenimentelor artistice si culturale.

Unic in Europa, acest showroom dedicat gamei DS, reprezinta inca un atu al marcii in vederea atragerii de noi clienti. Creat pentru a castiga si mai multi clienti, acest centru comercial propune servicii exclusiviste si personalizate, fiind locul perfect pentru a prezenta cele mai frumoase modele ale gamei, inclusiv Citroen DS3 World Paris, un model editie limitata, in doar 15 exemplare. Adevarata referinta mondiala, DS World Paris este cel de-al doilea showroom dedicat universului DS dupa cel din Shanghai, deschis in martie 2013.

DS este o poveste de succes, incununata de admiratie si renume. Linia DS a repurtat un real succes, inregistrand un numar de 400.000 exemplare vandute de la lansarea din 2010. Deschiderea DS World Paris reprezinta pentru Citroen un pas inainte in industria auto, prin lansarea unei linii de produse cu adevarat distinctive, sinergie perfecta intre stil, arhitectura, senzatii si rafinament.

Renumele DS isi are radacinile in versiunea Citroen DS lansata in octombrie 1955 la Paris, in cadrul Salonului Auto de la Paris organizat la Grand Palais. Design-ul si tehnologiile deosebite au bulversat pur si simplu lumea auto din acea perioada. Toti vizitatorii pasionati au posibilitatea de a afla mai multe despre saga istorica a Citroen DS. Modelul expus cu ocazia deschiderii se numara printre primele modele din faimoasa gama: un Citroen DS19 din 1956.

Cu o arhitectura Art Deco, DS World Paris se intinde pe 600 mp si este decorat in culorile gamei DS – negru, sampanie si carmin – reflectand principiile magazinelor de lux cu un accent deosebit pe eleganta, sarm si puritate. Rafinamentul se regaseste si in ceea ce priveste mobilierul, in special canapeaua DS Sofa, creata de designerii DS in centrul de Design Citroen. Canapeaua DS Sofa este o piesa de mobilier cu adevarat unica, prezentata la Salonul de Mobila de la Milano din martie 2013, caracterizata prin liniile fluide si forma asemanatoare unei aripioare de rechin, ce creaza impresia unei caroserii in levitatie.

Cousu Mots, acesta este numele ambiantei muzicale exceptionale create de Sixieme pentru World Paris. Sunetul DS "este unul pe care il putem atinge". Un mixaj special care combina jazz-ul cu notele clasice, creand senzatia de tangibilitate – o combinatie sofisticata de electro si experimental – ce ofera senzatia de evadare intr-o atmosfera "lounge".

Distribuie acest articol!