Renault Captur este Masina Anului 2014 in Romania
20.12.2013
        
Distribuie acest articol!   

Renault Captur a fost desemnata Masina Anului 2014 in Romania, de catre Asociatia Presei Auto din Romania (APAR). Renault Captur a obtinut 155 de puncte si a ocupat primul loc in clasamentul celei de-a cinsprezecea editii a competitiei organizata de APAR. Titlu Masina Anului 2014 in Romania confirma atuurile modelului Renault Captur, un crossover urban, apreciat pentru inovatiile practice, in premiera pentru segmentul sau, designul distinctiv, posibilitatile variate de personalizare, alaturi de tehnologiile multimedia de ultima generatie si motorizarile performante si eficiente.

Renault Captur a concurat in finala concursului cu Peugeot 308, Skoda Octavia, Ford Kuga, Chevrolet Trax, Hyundai i10, Nissan Note, Opel Adam, Toyota Auris, Mazda 3. Modelele ajunse in finala au fost supuse unei sesiuni de test drive de catre membrii juriului, in cadrul careia automobilele si-au pus in valoare abilitatile tehnologice si performanta echipamentelor din dotare.

”Suntem onorati de titlul pe care Renault Captur l-a obtinut, avand in vedere prezenta unor concurenti puternici in cadrul concursului. Multumim APAR pentru ca de cincisprezece ani organizeaza aceasta competitie si multumim clientilor romani, fara de care nu am fi putut castiga acest premiu”, a declarat Mihai Bordeanu, director de marketing Renault Romania.

Gama Renault Captur cuprinde trei versiuni de echipare, respectiv Authentique, Expression si Dynamique si trei motorizari: Energy TCe 90, Energy TCe 120 EDC si Energy dCi 90. Preturile de lista pornesc de la 12.900 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare in gama, Authentique EnergyTCe 90 si ajung pana la 18.100 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Dynamique Energy dCi 90 EDC.

Distribuie acest articol!