Tesla S, vedeta serii, la lansarea webcar.ro
03.12.2013
        
Distribuie acest articol!   

Spectacol de lumini, muzica de calitate si, bineinteles, masini elegante – pe scurt, lansarea webcar.ro. Evenimentul a avut loc miercuri, 27 noiembrie, la Casa Vernescu, intr-un cadru select, cu invitati de seama, pentru a prezenta primul site de achizitii auto online din Romania, dedicat modelelor premium si de lux.

Invitatii au putut admira cele mai reprezentative autoturisme ale segmentelor premium si de lux. N-a lipsit noul Mercedes-Benz S-Klasse, probabil cea mai buna limuzina din lume, noul Range Rover (singurul SUV capabil sa ofere o alternativa reala la sedanurile de lux) si Bentley Continental GT V8 – unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate modele grand tourer high-end, acum disponibil si cu un motor V8 mult mai eficient decat unitatea W12.

Elementul de inedit al serii a fost, totusi, Tesla Model S, model care reprezinta, practic, un moment de cotitura in istoria industriei auto. Creatia companiei din Palo Alto, al carei co-fondator este Elon Musk (fostul co-proprietar PayPal), este masina electrica ce rezolva majoritatea inconvenientelor legate de automobilele 100% ecologice, atat prin felul in care este construita, cat si prin infrastructura dedicata.

In versiunea Performance, Tesla Model S are performante de model sport (0-100 km/h in 4,4 secunde), caracterul practic al unui model de familie (cele doua portbagaje insumeaza un spatiu de depozitare de aproape 900 de litri; in plus, portbagajul din spate, cu al sau spatiu de 745 de litri, poate acomoda doua scaune pentru copii), o autonomie exceptionala pentru un model electric (500 km) si o siguranta de top. In privinta ultimului aspect, este cea mai sigura masina testata vreodata de NHTSA, echivalentul american al Euro NCAP.

Webcar.ro este cel mai nou produs al Webcar Group, companie cu o experienta de peste 21 de ani in importul de masini noi si second-hand. Prin intermediul webcar.ro, Webcar Group ofera in premiera pentru Romania un pachet complet de servicii, prin care se elimina toate probleme asociate procesului de achizitie (leasing, asigurare, omologare, consultanta, etc).

Foto: Istvan Hegyi

Distribuie acest articol!