A fost aleasa Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2013
31.01.2014
        
Distribuie acest articol!   

Conform traditiei, la inceput de an, cu ocazia Festivalului International al Automobilului, la Paris este anuntata si Cea Mai Frumoasa Masina a Anului. Anual, castigatoarea este desemnata la capatul unui amplu proces de votare online, care se desfasoara pe intreg teritoriul Europei.

Dintre cele 8 modele inscrise in concurs, doar patru au ajuns in marea finala din acest an (in ordine alfabetica): Alfa Romeo 4C, BMW Seria 4, Mazda 3 si Mercedes CLA. Iar invingatoare este Alfa Romeo 4C! Ordinea urmatoarelor clasate, in functie de numarul de voturi primite, a fost: 2. BMW Seria 4, 3. Mercedes CLA  si 4. Mazda 3. Reamintim, anul trecut trofeul a fost castigat de Mercedes Clasa A.

O serie de alte premii speciale au fost oferite cu ocazia Festivalului International al Automobilului, care este gazduit in aceasta perioada de Domul Invalizilor din Paris. Aceste premii sunt acordate de catre un juriu special desemnat de catre organizatori, format din oameni din domeniu auto, designeri, foste glorii din motorsport. Iata mai jos cele mai importante premii din acest an.

Marele Premiu pentru cel mai frumos supercar:
Porsche 918 Spyder

Marele Premiu pentru cel mai frumos concept:
Aston Martin CC100

Marele Premiu pentru cel mai frumos interior:
Peugeot 308

Marele Premiu pentru design:
Peter Schreyer (Hyundai-Kia)

Distribuie acest articol!