Renault Romania duce spiritul olimpic la Soci 2014
10.02.2014
        
Distribuie acest articol!   

Renault Romania, sponsor principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, sustine delegatia romana la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci. Dupa Olimpiada din 2012 de la Londra, competitia din aceasta iarna reprezinta o noua oportunitate pentru Renault de a-si demonstra adeziunea la valorile olimpice: excelenta, perseverenta, profesionalism si fair play.

In noiembrie 2013, Renault Romania si-a reinnoit angajamentul de a sustine si premia performantele olimpice ale sportivilor romani si de a sprijini activitatile Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, in cadrul noului parteneriat cu o durata de patru ani. Renault Romania isi doreste sa popularizeze sporturile de iarna in randul publicului roman si sa educe gustul acestuia pentru competitiile destinate sezonului rece. Pe toata durata Jocurilor Olimpice de la Soci, Renault va oferi detalii despre intrecerile sportive si va deveni suporterul principal al sportivilor romani calificati.

Renault Romania, Masina Oficiala a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a condus delegatia Romaniei catre aeroport pe data de 2 februarie, cand sportivii nostri au plecat catre Soci. Echipa olimpica a Romaniei este compusa din 24 de sportivi ce vor concura la urmatoarele probe de concurs: biatlon, bob dublu feminin, bob dublu masculin, bob patru masculin, sanie, patinaj artistic, schi fond, schi sarituri si schi alpin.

Distribuie acest articol!