Prime de 6.200 euro pentru salariatii germani de la VW
03.03.2014
        
Distribuie acest articol!   
Volkswagen a anuntat ca va plati o prima de 6.200 euros fiecaruia dintre cei 102.000 salariati ai sai din Germania prevazuti in contractul colectiv de munca. Este vorba de angajatii din fabricile VW de la Wolfsburg, Braunschweig, Salzgitter, Hannover, Emden si Kassel.
 
Decizia acestei recompense exceptionale vine in urma anuntului referitor la marja operationala record inregistrata de Volkswagen in 2013: 11,7 milliarde de euro! "Gratie eforturilor depuse de angajatii nostri, Volkswagen a obtinut un rezultat mai bun decat al concurentei, pe o piata europeana extrem de disputata. Acest bonus a fost obtinut din greu. El este binemeritat si justificat", a declarat Horst Neumann, director responsabil cu personalul la Volkswagen.
 
Totusi, prima platita de VW anul acesta este inferioara celei din 2013, cand constructorul german a platit 7.200 de euro fiecarui angajat. Insa dincolo de toate, in mod cert, constructorii germani sunt pe val. O demonstreaza si bonusul suplimentar platit la inceputul acestui an, de Daimler: 500 de euro fiecarui angajat, in plus fata de prima anuala de 2.500 de euro!

Distribuie acest articol!