Salonul Auto Moto 2014
23.03.2014
        
Distribuie acest articol!   

Piata Constitutiei din Bucuresti va gazdui, in perioada 2-6 aprilie, Salonul Auto Moto (SAM), eveniment de referinta pentru intreaga comunitate a iubitorilor de masini si motociclete din Romania. Organizatorii SAM 2014 au decis ca in acest an sa dedice motociclistilor o serie de manifestari care au rolul de a sustine si dezvolta fenomenul moto din Romania. Astfel, in zilele de 5 si 6 aprilie, toti cei care vor sosi la Salonul Auto Moto pe motocicleta vor primi acces liber atat pentru ei, cat si pentru un insotitor. Bonificatia in valoare de 40 de lei nu este singura surpriza placuta oferita motociclistilor de organizatori. Toti cei care doresc sa isi vanda vehiculul pe doua roti il vor putea expune gratuit intr-o arie special amenajata si isi pot inscrie motociclete intr-un concurs cu premii consistente.

La toate surprizele placute, merita adaugate si vizionarea celor mai noi modele de masini si motociclete de pe piata auto din Romania; show-uri de drift cu cei mai buni piloti si cele mai pregatite masini; stunt moto; premii din partea expozantilor; concerte live cu artisti apreciati ai momentului; demonstratii indoor si outdoor si multe surprize demne de cel mai mare eveniment auto-moto din Romania!

SAM 2014 va avea loc intre 2 aprilie si 6 aprilie 2014, la Bucuresti, in Piata Constitutiei, pe o suprafata de circa 9.000 mp in spatii interioare si peste 30.000 mp in spatii exterioare. Aici isi vor prezenta ofertele dealerii de automobile, motociclete si scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning si echipamente service auto-moto, precum si companiile de leasing si asigurari.

Distribuie acest articol!