Un nou coupe Audi, de intrare in gama?
10.03.2014
        
Distribuie acest articol!   

Nici bine nu s-au stins ecourile lansarii noii generatii Audi TT, derulata in cadrul Salonului de la Geneva, ca au si aparut speculatiile privind un nou model sportiv coupe Audi! La ora actuala, gama de coupeuri (si roadstere) Audi este formata din doar doua modele: TT si R8. Semnalele din ultima vreme indica o preocupare tot mai intensa a constructorului german de a mari aceasta gama.

S-ar putea ca intr-un termen mai scurt decat ne-am astepta, gama sa se imbogateasca deja cu un al treilea coupe, derivat din conceptul Sport Quattro. Dupa cum am relatat deja (vezi link-ul de mai jos), noul model ar urma sa se incadreze in gama intre cele doua modele existente.

Mai nou se vorbeste si de un al patrulea coupe, care ar urma sa fie cel mai mic si sa constituie modelul de intrare in gama. Pozitionat sub noul TT, acesta ar urma sa foloseasca noua platforma MQB Zero a Grupului Volkswagen. O platforma dezvoltata in jurul viitorului  Volkswagen Polo, dar care, pare-se, va avea si o declinare sportiva!

Distribuie acest articol!