Audi Q4 Concept - primele schite
09.04.2014
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia apropiatului Salon Auto de la Beijing, pe 20 aprilie va fi dezvaluit oficial conceptul care prefigureaza viitorul SUV Audi Q4. Pana atunci, trebuie sa ne multumim cu schitele de aici, semnate de echipa de design de la Audi.

Sunt binecunoscute intentiile celor de la Audi, de a concura cat mai puternic in categoria SUV cu rivalii BMW si Mercedes, prin dezvoltarea acestui tip de modele. In cazul de fata este vorba de o declinare in stil SUV a noului TT, prezentat la Geneva, luna trecuta.

Cei care cunosc conceptul Audi Allroad Shooting Brake, prezentat la inceputul acestui an, la Salonul de la Detroit, vor regasi aici principalele idei de design inglobate de acel prim concept. Desigur, actuala versiune este evoluata si, probabil, mult mai apropiata de viitorul model de serie.

Audi nu a dezvaluit pentru moment detalii tehnice referitoare la acest concept. Cat despre versiunea de serie, cum spuneam, ea va concura in segmentul SUV-urilor premium de aceeasi talie, cu modele precum Range Rover Evoque, BMW X4 sau Porsche Macan.

Distribuie acest articol!