Proiectul Renault Store, introdus in Romania
08.04.2014
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia lansarii noului Megane facelift, Renault Romania a marcat si lansarea proiectului Renault Store. Introducerea in universul Renault se realizeaza inca de la intrarea in showroom, prin prezentarea echipelor de vanzari.

Pe masura ce avanseaza, clientii au contact direct cu modelele din gama Renault, expuse in cadrul unor zone tematice definitorii (Pasiune, Vehicule Electrice, Pro+) si valorizate de un decor si un mobilier modern. Barul de marca cu acces nelimitat la reteaua Wi-Fi este dotat cu tablete Ipad si completeaza eficient oferta comerciala, prin facilitarea accesului la infomatii despre produse. In plus, clientul isi poate defini vehiculul accesand configuratorul 3D, conectat la platforma online My Renault. Acesta ii va oferi o imagine fidela, in timp real, asupra tuturor modificarilor si optiunilor aduse modelului, atat la interior, cat si la exterior. Nu in ultimul rand, consilierii Renault din service si asistentii de vanzari sunt disponibili pentru a oferi informatiile tehnice complete pe tot parcursul ciclului de achizitie si de intretinere a autovehiculelor Renault.

Renault Store debuteaza in Romania cu showroomul pilot Meridian Vest din Bucuresti, urmand ca expansiunea la nivelul intregii retelele de agenti autorizati Renault sa se realizeze gradual.

Distribuie acest articol!