SEAT Ibiza Cupster, pentru Worthersee 2014
27.05.2014
        
Distribuie acest articol!   

La reuniunea de la Worthersee, acolo unde fanii Grupului Volkswagen isi dau intalnire an de an, SEAT va veni cu un concept aniversar. Se numeste Ibiza Cupster si a fost creat pentru a celebra implinirea a trei decenii de la aparitia modelului de categorie mica din gama constructorului spaniol.

Din punct de vedere mecanic, este vorba de o Ibiza Cupra cu motorul 1.4 TSI de 178 CP si transmisia cu dublu ambreiaj DSG. Diferenta este insa la aspect: Cupster nu mai are pavilion, fiind un mic roadster ale carui suprafete vitrate au fost "taiate" cu scopul de a-i conferi un aspect dinamic. Caroseria este mai joasa si mai lata decat cea de serie si este vopsita intr-o nuanta inedita de oranj. La interior, tenta sportiva este data de scaunele sport si tapiteria din piele si Alcantara.


Ca in cazul multor creatii ale marcilor din Grupul VW expuse la Worthersee, sansele ca SEAT Ibiza Cupster sa intre in productie sunt nule. Pe de alta parte, conceptul demonstreaza capacitatea creatoare a celor care se ocupa de designul modelelor SEAT si, cu siguranta, isi va gasi numerosi admiratori in randul tinerilor fani ai marcii SEAT.

Distribuie acest articol!