Dacia Logan - 10 ani de la lansare
03.06.2014
        
Distribuie acest articol!   

In urma cu zece ani, la Palatul Parlamentului, in cadrul unui eveniment pentru presa si personalitati din spatiul public, Dacia lansa modelul Logan berlina. Unul dintre vehiculele prezentate la lansarea din Romania, din 2 iunie 2004, pe scena, a revenit sub lumina bliturilor si a camerelor video din presa, dupa ani. Vehiculul de culoare gri platine, dezvelit pe scena la evenimentul de lansare, a fost prezentat jurnalistilor romani si straini care au vizitat Centrul Tehnic de la Titu, in saptamana 19-23 mai 2014, cu ocazia actiunii Dacia Tour.


Acest circuit prin toate entitatile grupului Renault in Romania a fost propus jurnalistilor din tara noastra, dar si colegilor lor de breasla din Algeria, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Franta, Elvetia, Italia, Olanda, Polonia, Marea Britanie, Maroc, Polonia, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, pentru a vedea cum a evoluat prezenta Renault in tara de origine a marcii Dacia.

Jurnalistii au putut atat sa analizeze comparativ Logan berlina faza 1 si noua Dacia Logan, intr-o expozitie de gama, cat si sa ruleze cu cele doua modele pe pistele de la Titu, pentru a constata ce imbunatatiri au fost aduse la nivelul prestatiilor pentru client pe noul model sedan al gamei Dacia. Un arc peste timp care le-a facut placere participantilor la eveniment, surprinsi sa constate ca, dupa 10 ani de zile, vedeta Dacia Logan straluceste ca si cum ieri ar fi iesit de pe banda de montaj de la Mioveni.

Distribuie acest articol!