GPS Mio Spirit, cu actualizari gratuite pe viata ale hartilor
29.06.2014
        
Distribuie acest articol!   

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, lanseaza noua gama de echipamente GPS, Mio Spirit 2014. Toate dispozitivele noi sunt echipate cu serviciul de actualizare gratuita a hartilor, Lifetime Map Update (LMU), care permite clientilor sa beneficieze de pana la 4 actualizari pe an, pe toata durata de viata a GPS-urilor. 

Noua gama Spirit 2014 include 7 modele: Mio Spirit 4900 LM, Mio Spirit 4950 LM, Mio Spirit 4970 LM (ecran cu diagonala de 11 cm / 4,3 inch), alaturi de Mio Spirit 6900 LM, Mio Spirit 6950 LM, Mio Spirit 6970 LM si Mio Spirit 6970 LM Truck (ecran cu diagonala de 13 cm / 5 inch).

Informatiile din trafic si reteaua rutiera se modifica permanent. Serviciul “Lifetime Map Update” ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si actualiza gratuit hartile pe toata durata de functionare a GPS-urilo Mio, fara niciun cost suplimentar. Utilizatorii vor primi cele mai recente harti, updatate de 4 ori pe an, astfel incat vor fi mereu la curent cu noutatile din trafic si nu vor avea surprize neplacute.

Functia “IQ RoutesTM” foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata, astfel incat utilizatorii sa calatoreasca mai rapid si mai eficient in orice moment al zilei. In acelasi timp, modulul perfectionat LearnMe Pro monitorizeaza si retine stilul de condus al utilizatorului, oferind rute personalizate in functie de preferinte. Totodata, soferii pot vizualiza patru rute diferite pe ecran: cele mai rapide, mai scurte, mai usoare sau economice, acestia avand optiunea de a selecta ruta care se potriveste cel mai bine fiecarei situatii.


Toate dispozitivele din gama Mio Spirit 2014 dispun de functia de Asistenta la parcare, GPS-urile afisand automat o lista de parcari disponibile, pe o raza de 1 km in jurul destinatiei. In plus, toate GPS-urile Mio Spirit 2014 ofera asistenta pentru incadrarea pe banda corecta a drumului, vizualizare 3D, ghidare in tuneluri si informatii despre rutele selectate.

Varfurile de gama, modelele Mio Spirit 4970 LM (cu ecran de 4,3 inch) si Mio Spirit 6970 LM (cu ecran de 5 inch) permit apelarea in mod hands-free, fiind echipate cu bluetooth, astfel incat navigatorul sa poata fi utilizat ca inlocuitor pentru car-kit si ofera informatii in timp real despre blocajele in trafic, prin utilizarea celei mai noi tehnologii de monitorizare a traficului – TMC.

Pentru prima data de la lansarea navigatoarelor Spirit, Mio pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a achizitiona un produs ce ofera harti cartografiate pentru conducatorii de vehicule de mari dimensiuni – camion, rulota,cisterne.

Noua gama de dispozitive de navigatie prin GPS, Mio Spirit 2014, este disponibila pe piata din Romania la preturi care incep de la 399 lei.

Distribuie acest articol!