Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014, sustinut de APIA
25.06.2014
        
Distribuie acest articol!   

Compania Premium Expo, organizator al Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, anunta initierea parteneriatului cu APIA – Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile, singura asociatie din Romania ce reprezinta producatorii si importatorii auto. Prin intermediul acestui parteneriat se doreste ca intreaga piata auto din Romania sa isi canalizeze toate eforturile in ceea ce priveste prezentarea premierelor nationale, a noilor modele cat si a ofertelor dedicate in cadrul Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, evenimentul cu cea mai lunga traditie de desfasurare in Romania.

In calitate de membra a celui mai important for reprezentant al producatorilor si importatorilor de automobile (OICA – Organizatia Internationala a Constructorilor de Automobile) APIA a avut rol de organizator si a reprezentat principalul liant in recunoasterea saloanelor auto SAB & Accesorii – 1997, 1999, 2001 si SIAB – 2003, 2005, 2007, ca internationale. Parteneriatul reprezinta un garant al imaginii si calitatii ridicate a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, intr-o perioada in care piata auto din Romania intra pe un trend pozitiv.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este primul eveniment auto cu caracter specializat organizat in Romania. Primele patru editii ale Salonului Auto Bucuresti si Accesorii au fost organizate intre anii 1993 si 1996. Succesul acestor editii din punct de vedere al marcilor prezente cat si al afluxului de vizitatori (120.000 de vizitatori in anul 1996) au facut ca SAB & Accesorii sa fie introdus prin eforturile sustinute ale APIA in calendarul international al OICA, singurul for international ce poate da un asemenea gir. Anul 2011 a insemnat revenirea SAB & Accesorii in editie nationala, anul acesta evenimentul aflandu-se la a XII-a editie.

Distribuie acest articol!