VIDEO: Tehnologia Lamborghini Huracan
24.06.2014
        
Distribuie acest articol!   

Prin intermediul unei prezentari video, Lamborghini trece in revista cele mai importante tehnologii inglobate in noul Huracan. Dupa cum deja se stie, Huracan LP 610-4 este cea mai recenta aparitie in gama constructorului italian, inlocuieste vechiul Gallardo si dispune de asa-numita „instinctive technology”, o colectie de solutii tehnice novatoare.

Printre atractiile tehnice de care dispune noul Huracan se numara sistemul de iluminare full LED, sasiul hibrid (o combinatie intre fibra de carbon si aluminiu), directia electro-mecanica activa cu trei setari pentru bracaj, la fel ca setarea generala a masinii („corsa”, „sport” si „strada”), franele ceramice din carbon cu roti pe 20 inch, suspensiile magneto-reologice, sistemul pneumatic de marire a garzii la sol cu pana la 45 mm, transmisia 4WD cu management complet electronic si distributia variabila a puterii pe puntile fata/spate (30/70 standard, 50/50 sau 0/100). La toate acestea se adauga performantele motorului V10 la 90 de grade aspirat, de 5,2 litri, ce dezvolta 610 CP si 560 Nm, cuplat la o cutie de viteze in 7 trepte, LDF (cu dublu ambreiaj).

Toate acestea, precum si alte cateva detalii tehnice sunt evocate intr-o prezentare animata foarte spectaculoasa, in filmul oficial de mai jos.

Distribuie acest articol!