Mazda dezvaluie noua MX-5 in septembrie
07.07.2014
        
Distribuie acest articol!   

Dupa 25 de ani si trei generatii, Mazda deschide un nou capitol pentru legendarul model MX-5. Compania va dezvalui urmatorul model al celei de-a patra generatii unui public exclusiv, in cadrul a doua evenimente speciale, in Spania, la inceputul lunii septembrie.

Lansarea va avea loc in perioada 3-4 septembrie in Barcelona, in acelasi timp cu evenimentele similare din Japonia si SUA. Invitatii Mazda din intreaga lume vor fi primii care vor face cunostinta cu noua MX-5, modelul care detine recordul Guiness pentru cea mai vanduta masina sport cu doua locuri din toate timpurile.

Pe 6 septembrie, fanii entuziasti din intreaga Europa se vor aduna la Barcelona pentru a descoperi urmatoarea generatie a legendarului model sport. Sub sloganul “Long live the Roadster”, la ambele evenimente se vor celebra 25 de ani de existenta MX-5.

Pana in anul 1989 au fost produse aproape 945.000 de exemplare MX-5. Principiul castigator care sta la baza modelului care a reinviat piata masinilor cu doua locuri a constat intotdeauna in placerea de a conduce, bazat pe un design aerisit si pe un echilibru perfect in ceea ce priveste greutatea pe punti.

"MX-5 este produsul care simbolizeaza cel mai bine spiritul Mazda de sfidare a conventionalului si placerea de a conduce”, a declarat Jeff Guyton, presedinte si CEO Mazda Motor Europe. “Acest lucru a atras atentia oamenilor timp de 25 de ani, iar acum, prin noua generatie, tintim sa impartasim aceasta pasiune cu inca o generatie de conducatori auto”.

Distribuie acest articol!