Mio MiVue 500, cu inregistrare Full HD si supraveghere continua
31.07.2014
        
Distribuie acest articol!   

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, lanseaza pe piata locala seria de camere video MiVue 500, compusa din cinci modele noi ce dispun de inregistrare Full HD si inregistrare automata a coliziunii. Sistemul de montare cu vacuum permite instalarea usoara a dispozitivelor, iar suportul rotativ asigura orientarea camerelor in orice directie.

Inca de la pornirea motorului autoturismului, camerele video din seria MiVue 500, dotate cu acumulator incorporat, incep sa inregistreze, pentru a surprinde fiecare moment al deplasarii in trafic. Mai mult, dispozitivele pot fi setate pe modul de inregistrare continua, functie disponibila la conectarea kit-ului optional de alimentare constanta.

Modelele Mio MiVue 538 si 538 Deluxe au incorporat un receptor GPS care permite urmarirea traseelor, inregistrand simultan secventele video, coordonatele geografice, directia, viteza autoturismului, data si ora deplasarii, pe care le sincronizeaza cu Google Maps.

Mai mult, modelul Mio MiVue 538 Deluxe este dotat cu un sistem de avertizare sonora si vizuala la apropierea de camerele de supraveghere a circulatiei, indicand pe ecran viteza curenta a autovehiculului, limita legala, precum si distanta ramasa pana la respectivul punct de supraveghere. In plus, utilizatorii au posibilitatea de a-si actualiza lunar baza de date, fara costuri suplimentare, pe toata durata de functionare a camerelor video Mio MiVue, cu o simpla conectare a dispozitivului la computer.

 

Distribuie acest articol!