Picnic Dacia cu aproape 14.000 de fani
04.07.2014
        
Distribuie acest articol!   

In ciuda vremii capricioase, cea de-a sasea editie a marelui picnic Dacia a reunit aproape 14.000 de persoane, in ziua de duminica, 29 iunie, pe Domeniul Courson din regiunea pariziana. Fanii marcii au raspuns prezent in numar impresionant la marea adunare anuala a comunitatii de clienti Dacia, in ciuda conditiilor climatice defavorabile, astfel ca aceasta mobilizare masiva poate fi considerata un adevarat succes.

Peste 3.100 de autovehicule Dacia au fost folosite duminica trecuta pentru o iesire cu familia intr-un peisaj deosebit. Cei prezenti la eveniment au avut ocazia sa petreaca momente dintre cele mai placute la numeroasele animatii gratuite organizate pentru copii si adulti, iar programul zilei s-a incheiat cu un concert foarte apreciat de participanti, al artistului francez Christophe Mae.

Intr-o ambianta festiva, in care buna-dispozitie a fost omniprezenta, cei aproape 14.000 de participanti au avut, o data in plus, ocazia sa descopere toate modelele din gama Dacia, marca ce ocupa in Franta locul 4 la vanzarile de masini catre persoane fizice.

Distribuie acest articol!