Renault Samsung Motors pregateste noi modele
23.07.2014
        
Distribuie acest articol!   

Dupa cum se stie, Grupul Renault are patru marci in portofoliu: Alpine, Dacia, Renault si Renault Samsung Motors. Aceasta din urma pregateste lansarea unor noi modele.

Renault Samsung Motors (RSM) are o evolutie buna in ultima vreme, cu un succes remarcabil pe piata interna gratie modelului QM3 (foto), versiunea sud-coreeana a crossover-ului compact Renault Captur. Este o surpriza placuta, avand in vedere ca, pana acum, modelele erau imprumutate in sens invers, de la RSM la Renault – vezi cazurile Fluence (Samsung SM3) sau Latitude (SM5).

Pentru Renault Samsung Motors, viitorul pe termen scurt va aduce mai multe noutati, dupa cum a dezvaluit seful marcii coreene, Francois Provost, intr-un interviu acordat publicatiei La Tribune. Astfel, un nou SUV va fi comercializat pana la finele acestui an. Este vorba de un model dezvoltat pe platforma lui Nissan Rogue. De asemenea, pentru dezvoltarea vanzarilor pe intreaga piata asiatica, RSM intentioneaza sa-si innoiasca oferta de sedanuri, inlocuind actualele modele SM3 si SM5.

Toate aceste planuri ar trebui sa mareasca ritmul productiei in fabrica de la Busan, unde anul trecut s-au asamblat 130.000 de unitati, desi capacitatea maxima anuala este de 200.000 de unitati. RSM exporta in prezent pe 60 de piete, in intreaga lume.

Distribuie acest articol!