Un pick-up Renault/Dacia, pe baza lui Duster
30.07.2014
        
Distribuie acest articol!   

Absenta unui pick-up din gama de vehicule comerciale Renault/Dacia va fi rezolvata in curand, prin lansarea unui astfel de produs, in aceasta toamna. Cotidianul francez La Tribune relateaza despre noul model care urmeaza sa fie prezentat cu statut de concept in octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paulo, din Brazilia.

Varianta de serie ar urma sa fie lansata in cursul anului 2015. In America de Sud va fi prezentata ca automobil de timp liber, in timp ce versiunea europeana va fi un vehicul utilitar. Duster pick-up va fi produs la mai multe uzine pe care Renault le detine la nivel mondial, iar versiunea pentru Europa se va comercializa sub sigla Dacia.


Pentru Dacia, versiunile pick-up au traditie, cea mai recenta fiind dezvoltata pe prima generatie Logan. La ora actuala, oferta de utilitare Dacia se bazeaza doar pe Dokker Van. Cateva versiuni pick-up ale acestui model au fost produse de unii distribuitori locali din diferite colturi ale lumii, care au colaborat in acest sens cu diferiti carosieri de vehicule industriale.

Distribuie acest articol!