Un nou serviciu Internet Banking la Porsche Bank
07.08.2014
        
Distribuie acest articol!   

Porsche Bank, prima banca specializata pe domeniul auto de pe piata romaneasca, parte a Porsche Finance Group Romania, a lansat un nou serviciu de Internet Banking. Acesta este disponibil din luna august in doua versiuni si inlocuieste vechea platforma cu una mult mai performanta, simplu de utilizat si adaptata nevoilor clientilor Porsche Bank.

„Mobilitatea este una dintre valorile pe care ne bazam, ca Grup, si, cu fiecare nou produs sau serviciu, ne propunem sa le oferim clientilor mobilitate, in toate formele ei. Noul serviciu de Internet Banking al Porsche Bank vine tocmai ca raspuns la realitatile si exigentele clientilor nostri: se bazeaza pe o platforma performanta, rapida, prietenoasa, care economiseste timp si energie, accesibila non-stop, de oriunde in lume. In plus, platforma ofera si un serviciu de mesaje online, in asa fel incat clientul sa contacteze banca direct din platforma”, a declarat Ionut Purice, Presedinte al Porsche Bank.

Noul serviciu destinat clientilor Porsche Bank poate fi accesat de pe site-ul www.porschebank.ro si este disponibil, incepand cu luna august, in doua versiuni: Extras electronic si PorscheBank@YOU:

Versiunea Extras electronic este o platforma read-only, care permite vizualizarea situatiei contului si a platilor efectuate, fara optiunea de a realiza operatiuni, avantajul acestei versiuni fiind simplitatea accesului (fara token-uri, parole complicate sau contracte de semnat cu banca).

Versiunea PorscheBank@YOU este modulul tranzactional al serviciului de Internet Banking, care permite utilizatorului efectuarea oricarui tip de operatiuni pe cont: plati in lei sau valuta, schimb valutar, activarea serviciului de direct debit etc.

Interfata de client este identica pentru ambele versiuni, in modulul Extras electronic fiind insa dezactivate optiunile pentru operatiuni. Modulul Extras electronic va inlocui, in timp,  expedierea in format fizic a extraselor catre clienti si va permite migrarea catre modulul tranzactional facil, fara costuri suplimentare, prin apelarea serviciului de relatii clienti Porsche Bank.

Ambele module sunt deja operationale, iar toti clientii Porsche Bank Romania care utilizau vechea platforma au migrat deja cu succes pe interfata PorscheBank@YOU.

Distribuie acest articol!