Uzinele Skoda se pregatesc pentru noua Fabia
01.08.2014
        
Distribuie acest articol!   

Skoda va lansa la toamna a treia generatie a modelului mini Fabia, anticipat de schita oficiala alaturata. In paralel cu pregatirea lansarii oficiale, eveniment programat la inceputul lui octombrie, in cadrul Salonului de la Paris, constructorul ceh isi seteaza unele capacitati de productie pentru poductia noului model.

Noua Fabia va intra in productie la finele lui august, la principala uzina Skoda din Mlada Boleslav, Cehia. In timpul vacantei anuale, programata in perioada 4-15 august, uzina va trece printr-un amplu proces de modernizare. Astfel, un echipament nou, destinat reglarii sistemului de asistenta, va fi montat in hala de montaj M1. Sistemul de conveioare va fi, de asemenea, complet schimbat pe partea finala a liniei de montaj (punctul de control). Modernizari vor fi aduse si la vopsitorie.

Tot in timpul vacantei de vara, la uzina Skoda de la Kvasiny se va finaliza noua hala de productie caroserii. In fine, linia de asamblare a cutiilor de viteze DQ 200 de la Vrchlabi va fi supusa reviziei periodice.

Eugen COCEA

Distribuie acest articol!